[Søvnløs student]

2

Nå er jeg veldig klar for å legge meg. Som vanlig når vi holder på med temaoppgaver og det «bare» er et par uker igjen til innlevering, ble jeg liggende våken halve natten mens hjernen og kreativiteten jobbet på høygir. Siden det ikke var mulig å få ro til å sove, stod jeg like godt opp i to-tiden og surfet nettet i et par timer før jeg gjorde et nytt forsøk. Denne gangen klarte jeg å blunde litt før vekkerklokka utbasunerte at det var på tide å sprette ut av senga.

Det ble litt fotografering på skolen idag også, men ikke så mye som sist onsdag. I farten glemte jeg å ta med meg kameraet mitt. Heldigvis var det bare repetisjon av det samme stoffet og det holdt å observere de andre i aksjon. Men jeg innrømmer at jeg ble litt misunnelig da Jan Ivar klarte å knipse et flott portrett av Mads. Han så jo helt Jesus Christ Superstar ut på bildet!

Jeg gleder meg til jul. Merker at jeg trenger et par uker fri fra innleveringsfrister und such.

2 kommentarer til “[Søvnløs student]

  1. >Nesten, det var det bildet der Mats har bøyd hodet og har et litt «lidende» uttrykk :)
    Men bildet du la ut er også veldig flott :D

Comments are closed.