[Søker ikke: Forhold, Date, Sextreff]

2

Jeg har redigert profilen min på Gaysir og endret sivilstatusen min på Fjesboka. Nå vil enhver som går inn på et av disse stedene, få inntrykk av at jeg kanskje har fått meg kjæreste. Noe jeg altså ikke har fått, eller er interessert i å få. Jeg dater ikke engang noen for tiden. Mens jeg stod oppført som «Singel» på Gaysir, rant det inn med meldinger fra andre single jenter. Noen lengre, hyggelige meldinger. Noen korte meldinger som på det meste bestod av tre ord («Hei. Står til?»). Nå er det meldingstørke i innboksen min, bare avbrutt av et lett, hyggelig regnskyll i ny og ne fra venner.

Hva jeg synes om det? For å sitere Rhett Butler: «Frankly, my dear, I don’t give a damn.»
Jeg har ikke lyst å forholde meg til andre på den måten; hele spillet med flørt, date og potensielt forhold. Det kjeder meg, og jeg har bedre ting å bruke tiden min på enn å kurtisere med folk som ikke gir meg noe mer enn overfladisk snakk («Hva har du gjort idag da? Planer for helga? ;)»). Jeg klarer aldri svare med noe annet enn overfladisk snakk selv da. Jeg har allerede sluttet å gå ut på byen, egentlig mest for å slippe å være barnevakt for forfyllede mennesker, og jeg trives utmerket i mitt eget selskap når jeg ikke er på skolen eller er kafé-sosial med venner.

Med mindre drømmejenta plutselig dukker opp, eller noen faktisk har noe interessant å si, eller Marit Bjørgen kommer ut av skapet og erklærer sin kjærlighet til meg, så tror jeg denne tilstanden kommer til å holde seg en stund. Og jeg er helt tilfreds med det.

2 kommentarer til “[Søker ikke: Forhold, Date, Sextreff]

  1. >Hei!
    hehe, ja, du sier noe. Med en gang man endrer statusen fra singel til ikek no på facebook så tar folk helt av.
    Takk for kommentar på bloggen min forresten. Jeg kan bruke tingeling i plakaten så lenge jeg ikke tjener penger på å ha henne der =)

  2. >Jeg har heldigvis litt kontroll på hva som dukker opp i historikken, blant annet er det ingen som får vite det når jeg endrer sivilstatusen ;)

    Skjønner! :)

Comments are closed.