[Søkeord]

3

Siden forrige gang har SOL plukket opp følgende søkeord:

 • Hvilken stat ligger Chicago i? 1) Illinois. 2) Skal jeg bli spurt om de amerikanske statene hver gang jeg lister opp søkeordene? 3) Hvordan har det seg at jeg er flinkere i amerikansk geografi enn norsk geografi?
 • Fra hvilket land kommer manga? Japan. Alle vet det.
 • Tivoli Aker Brygge 2007 «Norges største tivoli» ifølge reklamen. De har tydeligvis ikke hørt om Tusenfryd.
 • Bunad naken Prøv www.heite-budeier.no
 • Den gale posen Du finner henne på GS.
 • Overtrøtt humor To kaniner satt i en hengekøye og verpet påskeegg da et dovendyr labbet forbi. «Så du det?» spurte den ene kaninen. «Ja,» svarte den andre, «det er vannmelonsalg på Nasjonalteateret!»
 • Sprettende pupper video Hørt om Baywatch? Sprettende silikonpupper i ALLE episodene, wohooo.
 • Hoste med blodsmak Hvis du hoster opp blod, bør du dra til legen. Med en gang. Pronto!
 • Anne Line døv Det er ikke meg, det. Jeg heter Anne-Line med bindestrek, takk.

3 kommentarer til “[Søkeord]

 1. >Hei! Hva skjedde? Jeg søkte på «sprettende pupper» og havnet her!!!!?????

 2. >Busteeeed! ;)
  Det er veldig lite som spretter foran her, forresten. Heldigvis, sier jeg :p

Comments are closed.