[Reparer linselusa]

0

Jeg sitter på en brun pub mens jeg nipper til Farris og irriterer meg litt over at nettet faller ut annenhvert minutt. Jeg trykker faktisk oftere på «Reparer» enn på noe annet akkurat nå. Irriterende. Jeg begynner smått å lure på om det kanskje er nettverkskortet mitt som plutselig er blitt mongo. Men det skal jeg sjekke ut imorgen på et annet sted med trådløst nett. Kryss fingrene.

Idag klarte jeg faktisk å stå tidlig opp! Riktignok en time senere enn planlagt, men jeg var ute av senga FØR klokka 9 og jeg var i banken halv ti. Der bestilte jeg en sjekk på $345. Etterpå fikk sjarmen min kjørt seg litt hos Posten.

Jeg trengte stempel på konvolutten som jeg skal sende sjekken i, for fristen for «Regular Bird» går ut imorgen. Det er egentlig ikke lov, men de gjorde heldigvis et unntak for meg. Jeg lover at jeg skal være tidligere ute neste gang jeg skal sende noe som har en tidsfrist. Hånda på hjertet.

På SATS ble jeg linselus. TV2 og NRK og jeganerikkehva var der for å intervjue Reidar Tørmoen som fylte 97 år idag. Hipp, hipp, hurra og marsipankake til alle. Jeg håper jeg ble en bra linselus selv om det egentlig var ufrivillig.

Jeg var ferdig med skulderøvelsen da kameramannen kom og sa at han skulle filme «fra der [peke på meg] og bortover mot Reidar [peke på Reidar]», så jeg måtte bare tvinge meg selv til å ta noen repetisjoner til og håpe at armene ikke falt av, haha.

Etterpå ble det en tur til Godt Brød. Han som ekspederte meg var utenlandsk og veldig, veldig hyggelig. Spanderte et skolebrød på meg fordi «u look like my sister». Hihi. Nam.

Tror jeg skal tøye tålmodigheten min litt en stund før jeg stikker hjem. Reparer! Reparer! Reparer!