[Overivrig trikkontrollør]

4

På 11-trikken søndag ettermiddag. Det var billettkontroll. En jente som nettopp kom på trikken, var på vei til stemplingsautomaten for å stemple billetten sin (automaten bakerst i vogna var selvfølgelig ute av drift, så hun måtte gå fremover), men ble stoppet av en kontrollør som krevde å få se billetten hennes.
«Du har ikke gyldig billett!» sa han bastant
«Jeg vet det, jeg skal stemple den nå.»
«Du har ikke lov til å være på trikken uten gyldig billett!»
«Jeg kom nettopp på trikken. Jeg har billett, jeg må bare stemple den først.»
Mer knurring og surmuling fra kontrolløren og en oppgitt mine fra jenta. Til slutt fikk jenta gå forbi «trollet» og stemplet billetten sin.

Hva er poenget med å ha stemplingsautomat på trikken når folk tydeligvis er nødt til å stemple billetten FØR de går på trikken? Fail.

4 kommentarer til “[Overivrig trikkontrollør]

  1. >Sært. Enkelte blir helt tullete når de får på seg uniform, samme hva slags. Vi hadde en overivrig Securitasvakt på skolen som var helt nazi. Hun fikk heldigvis sparken etterhvert, fordi hun var så streng og sær :P Hoho! God sommer!

  2. >De hadde ikke på seg uniform. Kontrollørene her har som regel på seg helt vanlige klær og sitter på trikken/bussen som vanlige passasjerer. Folk går på, dørene lukkes og trikken begynner å kjøre. Plutselig spretter kontrollørene opp, viftende med ID-kort, og roper: "BILLETTKONTROLL!"
    Hvis en stakkar ikke har med seg billett, flokker alle kontrollørene seg om ham/henne og samler inn navn og adresse.

    Man får hjerteklapp av den slags oppførsel selv om man har gyldig billett :p

  3. >Psst, du! Ramlet litt tilfeldig over fotobloggen din, og lurte på hvilken type softboks du brukte til Sigma-blitzen din? Nysgjerrig, og herlige bilder! :)

  4. >Jeg bruker LumiQuest-softboks, den er ganske liten, kan pakkes sammen og eneste "opprigging" er å teipe på borrelås på blitzen :)

Comments are closed.