[Onward, brennkopp, marching as to war]

0

Når jeg trodde at jeg omsider var kvitt brennkoppen, så går den hen og blir teit igjen. Ingen ord kan beskrive hvor lei jeg er av å ha et kronisk sår på øyelokket. Ingen ord kan beskrive hvor lei kroppen min er av penicillin. Ingen ord kan beskrive hvor mye jeg savner å kunne gni meg skikkelig i øyet.

Jeg fant noe hos Lommelegen: «Dersom det kun er ett begrenset område med brennkopper, behandles infeksjonen lokalt. Vask ofte og grundig med såpe (evt. grønnsåpebad), vask deretter med f.eks klorheksidin sårvann, og smør deretter bakteriedrepende krem/salve på brennkoppene slik som Microcid, Bacimycin eller Brulidine.»

Penicillin fungerer dårlig, men jeg synes overnevnte metode høres ut som noe som faktisk kan hjelpe. Det blir gjensyn med legen på mandag, så da får vi se hva hun mener.

Nå er det leggetid etter en lang dag/natt. Jeg fikk ikke sove før jobben igår, så jeg vimset en del på Naken. Tyllet i meg tre Battery. Men det var ikke så effektivt. Det eneste som skjedde var at jeg fikk Onward, Christian Soldiers på hjernen. Av alle ting.

God natt.