[Om å være kresen]

0

Gaysir har fått en forbedret versjon av den tidligere spanefunksjonen (måtte den brenne). «Sjekkeleken» heter den nye versjonen. Man får opp en og en person, og man kan huke av om man er interessert eller ikke interessert. Hvis to personer er interessert i hverandre, blir det match, date og bryllup. Eller bare match, da. Ikke-Gaysirfolk gjenkjenner kanskje denne funksjonen fra Trynebokas «Are You Interested?»-applikasjon.

Sjekkeleken er altså mye bedre enn spaningen, som stort sett gikk ut på å irritere seg fra vettet over det store spørsmålet om hvem som spaner på en. Den eneste måten å finne svaret på, var å legge til halve Gaysir i din egen spanelista. Og da ble halve Gaysir irritert fordi de ikke vet hvem som spaner og de legger til halve Gaysir på sine egne spanelister. Og så videre.

Men. Det er alltid en men. Hittil har jeg krysset av «ikke interessert» på 97% av pigene jeg fikk opp. Er jeg kresen eller er jeg kresen?

Med tanke på at jeg ser for meg at drømmejenta mi har mørkt, langt hår, er slank med litt mer former enn meg, er søt, heter Kari/Karin/Karine/Karina/noe i den duren og gjerne er mer eller mindre avholdende med alkohol, så kan man kanskje si at jeg er litt kravstor?

Akk.