[OL i å dra kortet]

0

Jeg gleder meg til neste uke. Bankkortet mitt gleder seg også til neste uke. Neste uke skal jeg tilbringe sammen med en flokk koselige folk langt uti gokk, og bankkortet mitt får en velfortjent ferie. Det begynner nemlig å lukte litt svidd.

Man skulle nesten tro jeg øver til OL i å dra kortet. Men til mitt forsvar har jeg bare kjøpt nødvendige ting. Kjøkkenutstyr er veldig nødvendig. Nye joggesko er også nødvendig for en som henger oftere på SATS enn på byen. Mat er også temmelig viktig.

Blakk er jeg ihvertfall ikke blitt, og det er det viktigste. Det nest-viktigste er at jeg snart får gratis frokost, lunsj og middag en hel uke i strekk mens jeg bor (gratis) langt vekk fra alt som heter IKEA, Kiwi og Coop. Jeg kommer også til å befinne meg sørgelig langt vekk fra SATS, og det er en av grunnene til at nye joggesko er nødvendig.

Sparer lett noen lapper på Jafnadhr, hurra! Det jeg sparer, kommer godt med som lommepenger når jeg skal vende snuten mot Nordens Venezia i slutten av måneden.