[Nær døden-opplevelse]

3

Hva tenker du om du våkner en natt og oppdager at den som betyr mest for deg i livet, ikke har merkbart åndedrett eller puls, kroppen er kjølig når du tar på den, du klarer nesten ikke løfte den fordi den er så tung av slapphet og det kommer ingen reaksjoner når du rister i den?

Jeg opplevde det i natt og det var noe av det verste jeg har opplevd. Men heldigvis varte opplevelsen bare i noen få minutter. Zorro våknet til slutt, temmelig groggy og litt gretten fordi jeg hadde vekket ham fra en søvn som var så tung at han nesten var komatøs.

I skrivende stund gnir han seg inntil beina mine og lurer på om jeg snart har tenkt å gi ham litt kylling og lever i saus.

3 kommentarer til “[Nær døden-opplevelse]

  1. >Ja, det var skummelt der og da. Men Zorro er heldigvis bare 5 år (36 menneskeår), så sannsynligheten er stor for at han kommer til å gni seg inntil beina mine i 5-15 år til, er stor ;)
    Og som jeg sa til Lexidh, katter er antakelig de eneste, bortsett fra buddhistiske munker, som er i stand til å hensette seg selv i en så dyp transe at all livstegn forsvinner ;p

  2. >Jeg har opplevd dette, se bort fra at min kjære ikke våknet til live igjen.

Comments are closed.