[Kostymeball og tullball]

0

Jeg rakk kostymesalget på Nasjonalteateret i går likevel! De fleste av de finere tingene forsvant dessverre tidlig, men det var noen fine kostymer igjen da jeg kom dit:


Dette antrekket her kostet bare 500. Jeg var svært fristet til å kjøpe, men hvordan skulle jeg fått plass til det på rommet mitt? Får heller bruke pengene på klær som kan brukes oftere.
 


Damen her kom fra radioen og intervjuet de som jobber i kostymeavdelingen. Veldig festlig frøken.
(Anne Sturød fra P4, tror jeg?)

Senere på kvelden var jeg på vors på Grünerløkka med Marie (nei, Hallan, ikke din Marie) og to litt for fulle homser. Det var en 70 tommers tv i den knøttlille stua! Jeg har aldri sett en så diger tv før. Tok selvsagt bilde av den og sendte til lillebror, hihi. Fikk svar: «70 tommer, mmm…»

Hvordan vet man at en homse og en lesbe har drukket nok alkohol? Når de begynner å rote med hverandre. Jeg fikk halt ut oss tre (fjerdemannen sov) ut av huset og vi var innom kollektivet en kjapp tur hvor vi traff på et skokke med hyggelige franske folk (Adriens vorspiel).

Det ble taxi bort til London og vi jentene gikk videre til Naken. Det var litt rolig til å begynne med, men etter hvert kom det folk og det ble dansing. Marie kommenterte en jente: ”Hun var litt ekkel slik som hun stirret på deg. Ikke særlig pen heller.”

Utenfor Naken traff jeg Hun, Marita og Bazukh og de fikk gleden (?) av å se meg danse Blå Fugl-koreografien. (Ekshibisjonist? Det har vi ikke sett.) Mens vi satt der og pratet, kom det plutselig en jente bort til meg og sa: ”Gunhild! Gunhild!” Etter litt tolkning fra Bazukh, fikk jeg vite at jenta er en venninne av Gunhild og at det er hun som skal flytte inn på det tredje rommet i kollektivet når Adrien har dratt.

Virket som en veldig hyggelig jente. Jeg må finne ut hva hun heter.

Em kom! Jeg er nesten blitt avhengig av å være med henne. Ting blir liksom litt gøyere når hun er i nærheten. Det var litt varmt i lokalet, så vi begynte å snakke litt om stripping. Jeg sa at jeg tror jeg hadde blitt en god stripper, men ikke vanlig stripping. BURLESQUE skal det være. (Ekshibisjonist? Er det et insekt?) Em hadde selvfølgelig ikke hørt om Dita Von Teese.

Jeg fikk en lap dance, wohoo! Det bør absolutt gjentas!

I tre-tiden var det på tide å tusle hjemover.

Snål drøm i natt: Jeg var på Naken og at det nærmet seg stengetid. Plutselig ser jeg at hun jenta som Marie kommenterte, hadde tenkt å dra hjem med N. N er den ekleste og mest idiotiske jenta jeg vet om og selv om jeg ikke er særlig interessert i jenta, så tenkte jeg at jeg ikke kunne la henne dra med N. Jeg sa at hun skulle bli med meg og hun fulgte mer enn villig etter.

Plutselig befant jeg meg i Sandvika Storsenter, i den nye delen som ikke blir ferdig før til høst/vinter/2008. Det var liksom litt som i Matrix der med roboter som skjøt laserstråler på meg og en annen. Det tok slutt og Jenny kom. Det viste seg at hun hadde talent i saksofonspilling og ble «oppdaget». Hun skulle flytte til Sandefjord for å lære å spille saksofon og bli en verdensberømt saksfonist.

Jeg håper jeg er litt sanndrømt mht. Jenny og saksofon. Hun har jo lyst til å lære seg å spille på saks og det hadde vært gøy om hun faktisk lærte seg det, hihi.

Drømmen var mer snål enn det jeg har skrevet, men jeg husker dessverre ikke alle detaljene…