[Kommunikasjon i drømmer]

1

Jeg har oppdaget at når jeg drømmer at jeg snakker med noen, foregår samtalen muntlig. Men hvis jeg snakker med en døv person i drømmen, så kommuniserer vi på tegnspråk. Jeg har svært sjelden gjesteopptreden av døve mennesker i drømmene mine. Jeg er tydeligvis egentlig en hørende person med hørselsmangel.

Drømte forøvrig at jeg traff Elisabeth I.C. i natt. Hun var veldig forfatterekstatisk og snakket om Fant du henne, Anton? mens hun gestikulerte vilt og jeg kom med «Iiih!»-kommentarer innimellom. Deretter traff jeg en gjeng døve ungdommer og det var da jeg oppdaget at jeg skiller mellom tale og tegnpråk etter hvem jeg snakker med i drømmer.

Én kommentar til “[Kommunikasjon i drømmer]

  1. >Såifall er jeg oxo egentlig en hørende person med hørselsmangel.. :p Tror det er ganske vanlig jeg..?

Comments are closed.