[Holberg og kafé]

0

Det var koselig å se noen (heretter kalt Søta) igjen! Vi satt på Elsker og pratet i et par timer før jeg fulgte henne til bussen. Håper det ikke blir lenge til neste gang vi sees.

Etter at bussen gikk, tuslet jeg og traff Alice fra Jafnadhr! Hun var på McDonalds med Lina og Jet-Stine (hvor mange Stine’er kjenner jeg nå?), og inviterte meg til å bli med på Nationaltheatret for å se Erasmus Montanus. Veldig koselig! Jeg fikk ikke med meg noe av det de sa på scenen*, så imorgen skal jeg på biblioteket og låne stykket. Kjente at jeg fikk veldig lyst til å se stykket oppført på Teater Manu. Det hadde vært kult. Og selvfølgelig vil jeg være med og spille!

Nå er det straks leggetid. Og jeg har så mye Søta-abstinens at det gjør vondt.

*) Jeg fikk med meg én kort setning: «Hun vil bli min kone!» Jeg tror iallefall at det var det Erasmus sa. Morgendagen vil vise om jeg hørte riktig.