[Halvsøvn]

4

Hver natt denne uken har jeg ikke sovet ordentlig. Det er som om jeg får utdelt et ord og gjennom hele natten ligger jeg og vrir meg mens jeg tenker på eller drømmer om ting som har med ordet å gjøre.

I natt var ordet «institusjonalisering» og jeg drømte at dette var temaoppgave 2. Så jeg fløy rundt på sykehus og slike steder og tok masse bilder og stresset opp meg selv.

Jeg håper det kommer av at senga jeg sover på her, er litt ukomfortabel. Kanskje jeg sover bedre i natt hvis jeg sover i min egen, passe faste seng?

4 kommentarer til “[Halvsøvn]

 1. >Kjenner meg igjen. Dette har vært første uken i ny jobb, og mye ny informasjon. Nattens ord var «dekning».
  Sikkert greit med helg nå!

 2. >Jeg kjenner den følelsen! Jeg har det også akkurat slik når jeg er syk. Da jeg var matforgiftet en gang fantaserte jeg om at jeg var i en labyrint og måtte få tak i mat, selv om jeg ikke hadde lyst på, men jeg måtte finne maten, ellers kom jeg ikke ut. Jeg husker at jeg fullt og helt strevde med denne tanken mens jeg var våken, jeg husker jeg så rundt i rommet og jeg tenkte på labyrinten og slet meg fullstendig ut sinnsmessig.
  Jeg skjønner hvordan det føles.
  Det er fælt.

 3. >Sorgenfri: Takk! :D

  Lindamac: Hurra for helg! :D Merkelig hvor mye hjernen lar seg påvirke av ting.

  Binka: Det kan ikke være sunt med feberfantasier, vi blir jo bare slitt utt av det… :p

Comments are closed.