[Gledelig Hanukka]

0

Idag startet Hanukka og varer til 12 desember. Mazel tov.

Armen min trenger varmeflaska hver kveld nå. Det er kjedelig å kjenne at det murrer i armen etter hver dag jeg har sittet altfor lenge på skolen med bilder. Men heldigvis er jeg snart ferdig. Mangler bare ett bilde til temaoppgaven og jeg har skrevet over 800 ord på refleksjonsnotatet. Gjenstår minst 700 ord, men det skal jeg nok klare å få til.

Jeg føler at jeg har vært ganske flink til å la laptopen være i fred på kveldstiden. Ingen grunn til å gjøre skaden verre. Istedet har jeg brukt fritiden på å slappe av og sett film. Har sett alle Matrix-filmene, Pans Labyrint og Blades of Glory.

På cirka denne tiden om 13 dager har jeg levert mappa og sitter på Gardermoen med badetøy og bøker i kofferten. Jeg ser virkelig frem til to uker i sola, helt uten datamaskiner, skolearbeid og stress. Ah.

Neste onsdag blir det mini-juleaften hos mamma. Vi skal spise kyllingfilet i skiver med grønnsaker og bernaisersaus. Multekrem til dessert. Og åpne gaver! Jeg er ferdig med den ene halvdelen av gaven til mamma, gleder meg til å gi henne den!