[Get a grip on reality]

0

Nå er det på tide med en oppsummering av helga. Hvis jeg klarer å presse noe fornuftig ut av bomullshodet mitt. Istad prøvde jeg å formulere en allerede uforståelig setning som ble enda mer uforståelig. «Hæ?» var reaksjonen jeg fikk på setningen, haha.

Oppsummering! Fredag kveld gjemte jeg meg på rommet mitt med film, te og «bli frisk»-mat mens folk ble dritings i naborommet. Hihi. Jeg hadde tenkt å legge meg tidlig, men plutselig var klokka langt over midnatt og jeg tok meg selv i å skrive et kåseri. Av alle ting å gjøre klokka ett om natten.

Lørdag fikk jeg tvunget meg selv ut av senga litt før 10. Jeg hoppet pent over klassisken for jeg ville bare falt om av pustebesvær etter ti minutter om jeg skulle ha deltatt med den halvtette nesa mi. Herlig. Istedet slappet jeg av, gikk på biblioteket og dro til L.

Hos L tok jeg bilder til den nye ideen min. Vet dere hvor vanskelig det er å fotografere en gretten kanin med lopper i blodet? Haha. Men jeg fikk tatt en del bilder som jeg regnet med ville fungere.

Etter å ha ligget på magen i et par timer og pådratt meg kink i nakken og armene (Nikon D80 er tungt. Nikon D80 med ekstern blitz er tyngre), takket jeg pent for lån av kanin og dro til Elsker.

Det var Regnbuetreff på Elsker på lørdag. Eller det skulle ha vært treff da. Vi var fire stykker på det meste. Maria, Laila, jeg og han mannen som jeg ikke husker hva heter. Det endte med at vi jenter satt og diskuterte de store spørsmålene. Jeg er god til å argumentere hvis jeg bare kommer ordentlig i gang. Kan selge sand i Sahara og greier.

Til slutt brøt vi opp og dro. Jeg var stuptrøtt på dette tidspunktet, så jeg gikk hjem til go’stolen min og tok en passe lang kraftlur før jeg begynte å forberede meg til Hannas fest. Av en eller annen grunn ville jeg kle meg ekstra pent (les: femi-femi-femi), så da jeg gikk hjemmefra var jeg iført trange bukser, trang topp med sort-hvit striper, perlehalsbånd, stylet hår og sånn bittebitteliten HÅNDVESKE.

Men jeg så veldig bra ut selv om jeg så streit ut.

Det var mye folk på Homohuset. MYE folk! Masse frukt, drikke og veldig koselig stemning. Jeg lærte Em en del tegnspråk («Er det flere kinesiske lykter igjen?») og mikset min egen alkoholfrie drink. Schweppes Lemon, tranebærjuice og grenadin. Veldig søt og veldig god! Vil ha meeeeer!

Etter midnatt en gang gikk Em, Gull og jeg mot Naken. Som vanlig var stedet fullt av bekjenter. Marius presenterte meg for en ballerinavenninne av ham. De klarte å lure i meg tequila senere på kvelden, haha. Jeg stod og pratet med ei søt jente da Marius ba meg kysse ballerinajenta på hånda.

Plutselig hadde jeg salt på munnen, Marius helte tequila i munnen min og ballerinaen stappet en sitronbåt i kjeften på meg. Hahaha. Hvorfor prøver folk alltid å sjenke meg? Tequilaen smakte ikke særlig godt, men det varmet VELDIG. Jeg hadde flammer i ørene en stund etterpå.

Mesteparten av tiden på Naken gikk til med å snakke med den søte jenta. Vi har så mye til felles at det nesten er skummelt. Mhm. Plutselig var det stengetid og hun spurte om en klem. På veien hjem gikk jeg alene mens jeg frøs på den måten jeg bare gjør når jeg har møtt noen som gjorde inntrykk.

Like før jeg kom til døra, la jeg merke til en fyr som gikk ved meg. Jeg sakket farten og da gjorde han det også. Plutselig stoppet han og pratet til meg. Jeg snudde og gikk tilbake samme veien som jeg kom, for jeg ville ikke at han skulle finne ut hvor jeg bodde. Rett bak meg stod tre kamerater av ham og den ene prøvde å gå i veien for meg.

Hallo?! Jævlig dårlig idé å forsøke å trakassere MEG! Heldigvis skjønte de poenget og stakk uten å plage meg ytterligere. Hvordan er det mulig? Idiotiske menn. Jeg vil kunne gå alene hjem midt på natten uten å bli truet. Jeg blir ikke redd, jeg blir bare sint. Hmf!

Idag skulle jeg egentlig på museum med Zazie, men hun måtte jobbe med innlevering til imorgen. Og jeg måtte igrunn også jobbe med min egen innlevering. Fra klokka 13-noe til 17-noe satt jeg på skolen, så gjennom bilder og redigerte. Bildet som jeg skal levere inn på onsdag, har jeg printet ut og hengt opp på veggen. Jo mer jeg ser på det, jo mer digger jeg det.

Jeg er teh Photoshop-gudinne. Nesten. Akk, så beskjeden.

Jau.

Godteri og film i godstolen resten av kvelden og nå har jeg tenkt å legge meg.