[Fest, fornuft, følelser og fjærkre]

0

Igår morges lå jeg i senga mi og følte meg litt ensom. Følelsen ble ikke bedre av at ingen møtte opp til mobildiscoen. Det ble litt mange «Ingen vil leke med meg…»-tanker. Men heldigvis tok det seg opp rundt ettermiddagen og utover kvelden.

Jeg var rundt omkring i byen med Kevin, Judith, Rolf Inge og en kar til. Middag hos Malik’s, mini-Homsepatruljen hos meg, te på opera-hotellet, sitte på en seng i en lastebil mot Veivet og løpe mellom Naken og Elsker. Vi endte opp på Naken til slutt, selv om de spilte langsomme klinelåter stort sett hele kvelden. (Bare gni det inn med salt, dere.)

Kevin og Rolf Inge ble fryktelig begeistrert for Adrien, han franske fyren i bokollektivet mitt, hihi. Gjett om vi fikk se noen triste tryner når jeg nevnte at Adrien har kvinnelig følge.

Ragnhild og Marita var også på Naken. Kjempekoselig å treffe på dem. Min tango-partner var også på plass, men det var ikke akkurat mye rom til tango. Vi må ta det på Naken en eller annen gang, Em!

Idag morges våknet jeg i 10-tiden og etter å ha dyttet i meg frokost og litt Fornuft og følelser, dro jeg ut på en «liten» vandring (Sentrum-Grønland-Tøyen-Grünerløkka-Sentrum). På veien fant jeg nye tilskudd til kylling-samlingen min.