[Eyemask]

0

Øyemaske kan brukes til mye rart. Akkurat nå bruker jeg det som kaldt omslag på høyre ankel for jeg har visst klart å strekke noe og den er litt hoven. Bravo, Anne-Line.

Idag var det tidlig opp for å få researchoppdatering fra reklamefolka. Jeg slet med å holde meg våken mot slutten og til slutt krevde jeg fem minutters pause.

Jeg hadde tenkt å ta meg en tur til Sats etter skolen, men jeg var seriøst dautrøtt. Kombinasjon sen leggetid og altfor tidlig oppvekking gjorde at jeg satt i godstolen og sov to timer i strekk istedet for å springe rundt på Sats.

Og vips! var jeg klar for danseklassene! Klassisk og jazz. Vi lærte en kjempekul koreografi i jazzen. Den slutter med at vi skal gjøre tre slike skumle hopp på rad før vi sparker i lufta på det siste hoppet og lander med hele kroppen på gulvet.

(Og så lurer jeg liksom på hvorfor jeg har vondt i ankelen…)

På veien hjem traff jeg tilfeldigvis Ingelin, Lina og Poe, tihihi. Jeg spaserte veldig langsomt hjem, til tross for kulda som bet gjennom klærne. Vel hjemme tok jeg en dusj og oppdaget at kirsebæryoghurten min er blitt til kirsebæryoghurtiskrem. Enda den lå i kjøleskapet, ikke i fryseboksen.

Merkelig.

Nå burde jeg ha lagt meg for lengst. Det er opp og hopp før otta imorgen også. Jeg gleder meg så det gjør vondt i hele kroppen, haha. Det er bare litt vanskelig å rive seg løs fra Gaysir. Tra la la.