[Ensporet]

0

Etter litt prokrastinering, noe forsinkelse og et par tekniske hindringer, ble jeg endelig kvitt mappa mi på fredag. Nå er det offisielt juleferie for meg, men det blir ikke mye til ferie med det første: Jeg har omtrent en million bilder som skal redigeres og jeg merker at det var en fantastisk idé å skaffe meg stasjonær maskin med Photoshop.

Hadde jeg vært nødt til å redigere bilder på skolen, hadde jeg aldri i livet giddet å fotografere så mye som jeg har gjort denne uken/kommer til å gjøre til uken. Det er lettere å motivere meg selv til å knipse i vei når jeg vet at «kontoret» mitt er verdens beste sted til bildepusling.

Noe av det jeg har fotografert denne uken, er en modellkonkurranse, noen studiobilder, en moteserie, et par kunstneriske bilder og en generalprøve. Og noen selvportretter. Jeg holder på å laste opp det kvadruple* ego-bildet av meg nå, men nettet er tregt og opplastningen har vart i snart en time nå…

*) Kvarduppel som i fire stykker. Dere kan fundere på hva jeg har funnet på mens vi venter på at bildet skal lastes opp.

Idag leverte jeg den ene filmen fra Diana-kameraet til fremkalling. Det blir spennende å se hva slags bilder jeg har klart å ta med et billig mellomformatkamera av plast.