[Drøm]

0

I natt drømte jeg at en unge, som lignet veldig på Madeleine, ble kidnappet. I begynnelsen av drømmen var det vanvittig mye action for kidnapperen hadde superkrefter og kunne hoppe og klatre overalt. Synsvinkelen endret seg vekselvis fra «utenfor», «statist» og kidnapper.

Midtveis i drømmen viste det seg at jeg var Dita Von Teese (Guri! Ekstase! Jeg var iført flere forskjellige fantastiske antrekk og hadde så mye lekkert undertøy.) og ungen ble overlatt i min varetekt. Først gikk vi rundt i byen, men etterhvert ble det så mye politi rundt omkring at jeg måtte putte ungen oppi en liten eske.

Jeg ble utpekt som mistenkt og klarte å gjemme esken før jeg ble tatt til politistasjonen. Jeg slapp fort fri fordi jeg hadde alibi og de manglet bevis. Jeg skyndte meg til gjemmestedet for å flytte på ungen, men det oppstod et ørlite, morbid problem: Mens jeg var borte, fant noen unger esken og puttet den i en «ødelagt» ovn.

Bare aske igjen av jenta, som i Interview With A Vampire når Claudia ble brent av solen.

Ups.

Den ene bibliotekaren her er fin! Gaydaren piper i vei.