[Dagens høydepunkt]

4

Idag gikk homoparaden av stabelen, og for anledningen var jeg kledd opp i full 50-tallspakke (Kjære FrP, beklager at jeg ikke innfridde fordommen deres om halvnakne homoer i paraden. Kanskje neste år?) med rød kjole, håret i «victory rolls», strømper med søm og så videre*. Jeg hadde til og med på meg nytt undertøy; en «frilly» truse. Og bra var det, for da paraden kom til Slottsparken, viste det seg at et par kristenfundamentalister insisterte på å ødelegge moroa med et stort skilt som fortalte oss at «homo sex er synd». Alle buet mot dem, naturligvis.

Så fikk jeg en idé. Jeg gikk utenfor paraden, la ned tingene mine, snudde ryggen mot de to typene og tok en lettversjon av «mooning». Alle klappet for meg.

Bra måte å vise frem nytt undertøy på.

*) Bilder kommer sikkert snart, jeg ble fotografert av omtrent en million mennesker i løpet av paraden. Ikke da jeg viste frem trusa mi, dog.

4 kommentarer til “[Dagens høydepunkt]

  1. >Du er genial, et virkelig kodak moment måtte det ha vært når du "moonet" dem der. Var kul truse forresten.

  2. >Kristine og Joakim: Takk, takk!

    Cruelphoto: Vet du, jeg tror faktisk ingen av de en million fotograferne fikk med seg Kodak-øyeblikket. Hva med at du kommer ned til Oslo neste år, stiller deg i nærheten av "Homosex er synd"-fyren og så gjentar jeg bedriften mens du knipser? Deal?

Comments are closed.