[Døgning I]

2

Døgnrytmen min er rimelig forstyrret, så jeg har bestemt meg for å døgne i natt. Føreløpig surret jeg rundt på nettet, på jakt etter noen å chatte med. Av en eller annen grunn har jeg fått det for meg at jeg vil chatte med noen som har engelsk som sitt morsmål. Fin-fin trening for å vedlikeholde engelsken min. Men min letning bar ikke de største fruktene, så jeg tittet innom Sol.no for å se om noen kanskje kunne tipse meg om et greit chattested der jeg finner folk fra Storbritannia, Amerika eller Australia.

Av ren vane logget jeg meg på det lesbiske rommet (som trolig er fullt av middelaldrende menn som later som om de er kåte små lesber, som prøver å overtale hverandre til å slå på cam). Uansett; jeg ble huket opp til en privat samtale av en jente (eller en middelaldrende mann som håper på litt ferskt og lettlurt lammekjøtt). Hun (eller han) spurte meg hva jeg var ute etter, og jeg la frem mitt ønske. Etter å ha forklart hva jeg mente med det, tilbød hun seg å snakke engelsk med meg.

Noe jeg fant temmelig merkelig. Frøkna (eller mannsgrisen) skriver nemlig «æ å søstra mi dro fårr og bada serr lizm»-norsk. Hvis du ikke klarer skrive ordentlig norsk når det er morsmålet ditt, så tviler jeg på at du behersker et fremmedspråk bedre.

Er det noen som kan tipse meg om et bra chattested der det faktisk finnes oppegående britiske/amerikanske/australske jenter som det er mulig å prate med? Eller er alle stedene fulle av middelaldrende mannfolk med IQ på under 90 og kallenavn som «sara er kåt», «BogBoobs» og «kåt j 18»?

2 kommentarer til “[Døgning I]

  1. >Lurer på om det er noe som går?
    Jeg fikk et par tips et annet sted, så da skal jeg sjekke ut disse neste gang jeg blir oversosial midt på natten ;)

Comments are closed.