[Boller og cruise]

0

Sekken ble omsider pakket, men ikke før jeg hadde sett Fight Club (forsinket bursdagsgave fra lillebror). Fy f…, for en film. Spesielt på slutten. Jeg satt bare og lurte på hva som egentlig foregikk. Veldig bra film.

På bussen til Vippetangen traff jeg på Audun og flere som jobbet frivillig under Skeive Dager. Veldig greit å treffe på folk sånn, for da vet jeg at jeg ikke er på vei til feil sted. På Vippetangen fant vi flere fra frivilligtruppen og det ble litt venting før vi gikk på båten.

Mat var det første som stod på lista etter at lugarinnstalleringen og velkomsttalen var unnagjort. Etter mye frem og tilbake, valgte noen av oss å satse på buffén. Det kostet 299 kroner, men det viste seg at det var verdt hver øre. Utvalget av sunne og semi-/vegetariske retter var mye større enn tidligere. Jeg endte opp med å spise fire middagsporsjoner og to dessertporsjoner. Nam.

Verdens beste guacamole hadde de også. Jeg spiste så mye at jeg kommer til å rape grønt de neste dagene.

Klokka ett stakk vi opp til dansegulvet etter å ha surret litt rundt omkring. Gøy å danse, men jeg ble fort sliten (hva skjedde med festløven i meg?) og satt en del. I en av sittepausene havnet jeg ved en ukjent fyr:
Han: Du er søt.
Jeg: Takk, men jeg er lesbisk.
Han: Jeg vet det. [kort tenkepause] Du er veldig pen.
Jeg: Takk [tenker:… men jeg er fremdeles lesbisk, herr Optimist.]

Som om det er mulig å bli hetero av å få komplimenter fra fulle menn. Døh.

I totiden kjente jeg at jeg var altfor trøtt (hallo, festløve, hvor er du?) og jeg gikk ned. Jeg gikk ganske fort ned trappene og plutselig holdt jeg på å kollidere med tre gutter. Ettersom jeg reagerte tregt, bestemte jeg meg for å bare gå videre gjennom gruppen istedet for å rygge og ta en omvei.

Plutselig grep den ene gutten håndleddet mitt. Jeg prøvde å vri meg løs, men grepet var for kraftig. Da freste jeg «Slipp!» til ham mens jeg ga ham mitt styggeste, mest mannevonde blikk. Fyren slapp med en gang og så ut som om han holdt på å bli kastrert uten bedøvelse.

Det er et innmari dårlig trekk å provosere meg. Jeg er jente og jeg har krav på å få gå hvor jeg vil uten å bli plaget av menn. Jeg ble ikke redd, jeg ble bare forbanna. Hadde ikke fyren sluppet meg, ville jeg ha prøvd å slå ned ham, seriøst.

Morgenen etter tuslet jeg og fikk i meg frokost, altfor tidlig. Jeg hadde tenkt å ta meg en tur i Fredrikshavn, for jeg har ikke vært der på mange år. Men utenfor var det tåke og kjipt, så jeg gikk tilbake til lugaren og leste til jeg sovnet. Sov i et par timer og drømte litt.

Klokka ett var det lunsjbuffé. Utvalget var litt mindre enn middagsbuffén, men jeg klarte å spise meg stappmett likevel. Hurra for god mat! Resten av dagen satt vi bare og daffet ved kafeen. Noen leste, noen lagde hampsmykker og de fleste pratet.

Jeg kom hjem til et bombet horehus, hurra. Skal se på film mens jeg spiser melkesjokolade (kjøpte king size Melkesjokolade i tax free, wohoo!) resten av kvelden mens jeg prøver å late som om jeg ikke skal til legen imorgen og ta auau-blodprøve.