[Blåmandag]

0

Jeg har så skjemaskrekk at jeg blir dårlig av å fylle ut skjemaer. Jeg rakk å fylle ut en og en halv skolesøknad før jeg ble sliten og de neste timene var jeg ikke helt i form. Noe som gikk ut over lyttetreningen. Plutselig klarte jeg ikke skjelne noe som helst og det ble mye bom. Da jeg satt meg på bussen til Asker, vurderte jeg å gå av i nærheten av Sandvika og dra hjem. Men det er påskeferie de to neste ukene, så jeg besluttet å holde ut hele kvelden. Heldigvis gikk det mye bedre på dansingen enn det gjorde hos audiopedagogen.

Jeg klarte å slå opp brannsåret på høyre fot igjen. Det kommer til å bli skikkelig arr. Såret rekker jo ikke å gro mellom hver klasse med moderne. Men som sagt: påskeferie hos KGB i to uker. Forhåpentligvis kan jeg danse Goaskinviellja uten flere brannsår og tull fra medio april.

Gleder meg til forestilling! Vi skal danse Goaskinviellja i Bærum Kulturhus 17. mai. Belønningen for at vi deltar på denne «spesielle» dagen er KGB-drikkeflasker. Stas. Jeg har jo aldri planer for 17. mai så jeg hadde ingen problem med å takke ja til å være med.

Opp og hopp og ut for å trene litt.