[505]

0

Frist for innlevering av temaoppgave 5 er fredag 14. desember, kl. 0815 på Utsikten.
Studenten skal levere fire bilder i JPEG, TIFF og RAW (totalt 12 bilder) og refleksjonsnotat. Refleksjonsnotatet skal være på minst 3500 ord og maks 5000 ord.

Det er én uke igjen og jeg mangler bare 505 ord for å komme over den magiske grensen. Jeg kan klare det i løpet av morgendagen. Jeg føler meg så rolig akkurat nå. Hele høsten har jeg hatt vondt i nakken og ryggen på grunn av stressknuter. Men idag har jeg ikke merket noen stressknuter. Folk pleier å si at å massere meg er som å massere en mursteinsvegg. Jeg tror de ville ha merket en stor forskjell idag.

Eventuelt kan det være at dansingen i natt hjalp til med å løsne på noen av de mer kroniske knutene. Jeg var på julebord med klassen igår. Vi spiste middag på Café Sara (jeg tror jeg har funnet verdens beste kyllingfajitas!) og etterpå dro vi til Pigalle. Vi ble ikke der så lenge og Gloria Flames ble neste stopp. Der satt vi en stund.

Fem av oss hadde innmari lyst til å danse. Altså DANSE! Etter et mislykket forsøk på å få med oss flere, dro Ine, Nina, Hildegunn, Mary-Lou og jeg til Sikkamikka-etellerannet som ligger i Møllergata. Fire av oss var omtrent de eneste hvite jentene der. Oj, minoritet.

Tror jeg aldri har hatt det så gøy på dansegulvet noensinne! Vi slo ut håret og danset til svetten sprutet og enda litt til. Det ble til og med sånn «battle» der folk står i ring og deltakerne danser i midten etter tur. Omtrent som i filmen Rize som Martine, Astri og jeg så ifjor! Kuuuult!

Mary-Lou og Hildegunn var så snille at de fulgte meg hjem etterpå. Jeg bor like i nærheten, men av en eller annen grunn følte jeg at jeg helst ville unngå å gå alene i natt. Man bør jo lytte til magefølelsen.

Idag har jeg fotografert som Cindy Sherman og skrevet som Stephen King, og nå er det leggetid! Lurer på om jeg blir vekket til riktig tid imorgen?