[Dag 10 – 10 saker du ikke vet om meg]

1

1. Jeg har skrevet nettbasert dagbok/blogg i nesten åtte år. De første årene var jeg hos EnjoyDiary, så hvis du av en eller annen bisarr grunn har lyst til å lese hva jeg skrev som 17-åring, finner du dagboken min her. (Advarsel: Høy fjortis-faktor og dårlig språk i begynnelsen.)

(Som nevnt; jeg har surret rundt på nett i ganske mange år, så det er ikke helt lett å finne på ting folk ikke allerede visste om meg. Hvis du kjenner igjen et eller flere punkter i listen, er det bare å late som om du aldri har lest det før. Så slipper jeg å vri den vattinnpakket hjernen min altfor hardt i kveld.)

2. Jeg hater å se filmer av typen Den Utrolige Reisen og Silkesvarten. Jeg får nemlig så vondt inni meg når jeg ser dyr som ikke har det bra, selv om det bare er på liksom.

3. Jeg er «godterirasist». Lakris, salmiakkdrops, skikkelig mørk sjokolade og lignende godteri er æsj. 70% kakao kan jeg kanskje spise, men da må det være med appelsinsmak.

4. Jeg vil at det skal bli mulig å abonnere på bare A-Magasinet. Jeg gidder ikke bruke penger på å få flere kilo papir på døra hver dag bare for å få lese A-Magasinet en gang i uken.

5. Jeg liker bedre å danse andres koreografier enn å koreografere selv.

6. Jeg kommer aldri til å jobbe med omsorgsyrker, f.eks. som pleierassistent eller barnehagetante. Jeg er ingen menneske-menneske, og jeg trives mye bedre med å jobbe frivillig på Kattehuset enn å motta lønn for å stelle mennesker.

7. Jeg kjeder meg fort, og jeg klarer bare holde ut med å gjøre de samme tingene med de samme menneskene på det samme stedet i inntil ett år. (Én av grunnene til hvorfor jeg er så grusomt og inderlig lei av skolen min nå.)

8. Noen ganger synes jeg at enkelte mennesker utseendemessig minner meg om et eller annet dyr. «Han ser ut som en muldvarp» eller «hun ser ut som et ekorn». Foreløpig har jeg ikke turt å fortelle folk hva de minner meg om, i tilfelle de tar det ille opp, selv om jeg tenker på dette som et søtt trekk ved dem.

9. Såfremt det ikke er for travelt i matbutikken, prøver jeg alltid å sette varer på samlebåndet med strekkoden mot scanneren for at butikkdamen/-mannen skal slippe å løfte på varene mine. Inspirert av Vil du ha pose?

10. En gang sovnet jeg mens jeg klinte med en jente. Det var en veldig behagelig seng og jeg var veldig trøtt. Ups.

Del 10 av 30 i listen Dag for dag.

Én kommentar til “[Dag 10 – 10 saker du ikke vet om meg]

Comments are closed.