[Uke 20, kortfattet]

0

Bragder:
★ Teller det som en bragd å være en av svært få som ikke drev og knipset selfies i forbindelse med TV-innspilling?
★ Veldig mange timer med vonde føtter i høye hæler. Og etter hvert hang ryggen seg med på den nær forestående streiken, men et par Ibux reddet meg fra å ende opp på gulvet.
★ Jeg så IKKE i kameraet! Hurra for meg. Det er litt som «Ikke rør, nymalt». Man bare får lyst til å røre/se.
★ Leverte oppgaven på fredag etter noen små forsinkelser, blant annet oppdaget jeg at jeg hadde glemt å lagre forrige fredags skriveøkt i det originale dokumentet, så jeg måtte bedrive synkronlesning av det og den komplette PDF-kopien, klippe, lime og redigere. Så viste det seg at skolebiblioteket var stengt på fredag og jeg dermed måtte finne ut hvordan jeg skulle få til å koble laptopen til printeren. Men jeg fikk skrevet ut og levert til slutt.
★ Sorterte og kastet masse gammelt papir.

Treningstid:
★ Hundre ganger opp og ned trappa i Oslo Konserthus iført høyhælte sko. Hundre ganger sitte ned og stå opp. Brukte cirka 6 timer. Resultatet ser dere på NRK i 2016.
★ Etter nesten to uker uten trening tok jeg meg en semi-nattlig styrkeøkt på torsdag og en løpetur fredag kveld. I like to move it, move it.
★ Tilsammen to timer og fem minutter med styrke og løping fordelt på tre av ukens siste fire dager.

Opplevelser:
★ Statist i NRKs nye storsatsing. Jeg fikk ha på meg fin kjole.
★ Opplevde at et av mine egne private plagg forsvant i forbindelse med statistjobb. For tredje gang. Første gang mistet jeg en vest på en reklamefilminnspilling, andre gangen en trenchcoat på en TV-innspilling og denne gangen forsvant en veldig ny dressjakke fra hengeren min. Men på det tredje skal det skje, jakka kom til rette! Tror aldri jeg har vært så glad for å se en jakke.
★ Komatøs tilstand etter timevis med sosialisering onsdag, fredag og lørdag. Fullstendig K.O. Forhåpentlig er det bare jeg som er blitt for gammel til å tåle sene netter, og ikke ME som kommer snikende.

Kos:
★ Liebling-lunsj med Martine!
★ Middag med Hanna Lara og Linn!

Nye oppskrifter/matopplevelser:
★ En slags glutenfri og laktosefri gryte med linser og makaroni. Salt og sterk.
★ Rester av hjemmelaget tomatsaus, vegetarfileter, et par lasagneplater og litt ost som ble tryllet om til improvisert lasagne. Veldig godt.

TV-serie/Film:
★ TV-innspillingen jeg var med på, var i forbindelse med TV-serien Nobel. Dere kan lese mer om den på nettsiden til NRK, og deretter begynne å glede dere.

Spill:
★ Vant 50 kroner i pantelotteriet. Ikke verst gevinst for 6,50,- i pant. Forrige gang jeg vant, var i 2013 og da vant jeg 100,- på sju kroner.

Bok:
★ Ble ferdig med å lese Sirenenes sangog fant en annen Val McDermid-bok i hylla.
★ Begynte å bla litt i en av bøkene fra pensumlisten for første gang, minst fem måneder etter at jeg egentlig skulle lest den.

Omgivelser:
★ Oslo Konserthus.
★ Liebling.
★ Skolen: IT-desken og en av prøvesalene.
★ Bygdøy.
★ Hos mamma.

Sitat:

«Vær så god, statister!» – Per-Olav Sørensen, regissør.