[Ting og tang]

2

Jeg innrømmer det, jeg begynner å bli lei av sommerferie. I skrivende stund er det hele åtte dager og femten timer til jeg kan troppe opp på Bårdar og ta fatt på dansekarrieren min igjen. Jeg får den lange ventetiden til å gå med å leke på SATS stort sett hele tiden. O’boi, jeg kommer til å være så supertrent når første skoledag er her!

Jeg har veldig lyst til å være med på et par sommerkurs hos Spin Off neste uke, men jeg oppdaget nettopp at jeg har brukt litt for mye penger denne uken (trengte en ny vinterjakke og måtte betale strøm og noen skole-greier, blant annet), og med tanke på at jeg skal til kiropraktor, tannlegen og naprapaten neste uke, så sier det seg selv at det ikke blir nok til ett minutt med ballett. Møh.

(Jeg tar gjerne imot pengebidrag til danseklasser eller en grei deltidsjobb, på forhånd takk!)

Andre ting jeg har gjort for å få tiden til å gå, har vært å rydde opp litt her hjemme. Noen av tingene jeg ikke trenger lenger, har blitt lagt ut for salg på QXL. Ta en kikk og legg gjerne inn bud hvis du finner noe av interesse: http://auksjon.qxl.no/Ithil

2 kommentarer til “[Ting og tang]

  1. >Det er bra du gleder deg til skolen. Det betyr at ferien har virket, sa en av mine venner en gang.

  2. >Jeg hadde glemt at det er auksjoner på nett hele tiden. Vi skal holde ordentlig auksjon med hammer og nummerskilt! "Første-andre-tredje-solgt til han mannen med lilla t-skjorte der borte!"

Comments are closed.