[Syk på IKEA]

0

Jeg overlevde natten! Det var litt skummelt å ligge nesten to meter over gulvet i en seng som ristet merkbart hver gang jeg skiftet stilling. Senga stod midt på gulvet på det tidspunktet og da var den kanskje litt ustødig.

Selv om jeg våknet uten å ha brukket noe, så slapp jeg ikke helt unna. Litt rusk i halsen har fått meg til å hoste jevnt og trutt hele dagen. Som bestilt.

Jeg hadde egentlig tenkt å trene litt idag morges, men rommet mitt så ille bombet ut. Det er umulig å trene når det ligger masse rot i bakhodet og grumser (i tillegg til grumset i halsen). Derfor ble det en tur ut på IKEA.

Jeg tror jeg brukte et par timer der før jeg omsider dro hjem med en kommode, en mellomstor kasserolle, klesoppbevaringshengehyller (jeg slenger inn bilde senere), gardinringer og hyllefestere (sånne små metalldingser som følger med Billy-hyllene ol.). Kommoden var av typen «veldig vanskelig møbel». Gunhild og jeg herjet lenge med skuffene før vi fikk satt sammen dem.

Rommet mitt ser veldig bra ut nå! Det eneste som mangler er bokhyllene mine, bøkene, filmene og en lenestol. Fikser det utover juni. Jeg gleder meg til å vise dere bilde fra rommet mitt!

Nå skal jeg tusle hjem fra Elsker og legge meg med en bok og en kopp te. Slappe av og prøve å bli frisk. Jeg holdt på å besvime da jeg satt og skrudde sammen kommoden. Hodet snurret liksom i en retning og resten av verden i motsatt retning. Deilig.