[Robot, trollmann og katt]

1

Det første som møtte meg da jeg tråkket ut av bygården idag var en meget snodig østeuropeer som oppførte seg som en robot. Han gikk stivt, stod i stram giv akt, snakket monotont og hadde ingen ansiktsuttrykk. Det må ha vært en robot. Seriøst.

Han spurte meg om jeg kunne veksle en haug med mynter mot en femtilapp.

Igår fikk jeg endelig tak i Det mørke tårn IV: Trollmannen og glasskule! Jeg har den på engelsk, men konsentrasjonen min flyr vekk etter et par setninger. Norsk sluker jeg som en kamel sluker 100 liter med vann. Selv om jeg vet at bøker er best på originalspråket.

Bilder av Zorropusen:


Dakars pusen har en stor hårløs flekk på magen.
 


Men ellers er det ingenting i veien med formen.

Én kommentar til “[Robot, trollmann og katt]

Comments are closed.