[Renker på piano]

0

Jeg er ferdig med refleksjonsnotatet! Trenger bare å renskrive og printe ut, men det gjør vi imorgen siden klokka snart viser midnatt. Woho!

I byen traff jeg på Magnus fra klassen min på Rud! Har ikke sett ham siden skoleavslutningen for to år siden! Det var så koselig å se ham igjen. Syntes jeg så en annen fra Rud også, men jeg fikk ikke sett nærmere på henne.

Fant et pent kors-smykke hos Glitter. Skal bruke det til fotosessionen imorgen og etterpå bytter jeg det i noe jeg vil ha, hihi. Gleder meg til å ta bildene! Gleder meg ikke til å skrive refleksjonsnotat igjen. Må vel trikke litt mens jeg skriver, det er den eneste måten jeg får konsentert meg på.

Jeg fikk pakke i posten idag! Bestilte Fingersmith fra Gaysir forrige uke og idag kom… Et spill for piano. Ble litt sur, men heldigvis hadde de Fingersmith på Platekompaniet og Et spill for piano er jo et lesbefilm også. Så nå har jeg to nye lesbefilmer i samlingen min!

Det var herlig å endelig få se Fingersmith! Har ventet i flere år, men først nå kom det på DVD med undertekster. Hvordan er det mulig å være så treig? Filmen var veldig bra, men jeg synes at Maud burde være lyshåret og Gentlemann burde blitt spilt av Goran Visnjic (Dr. Kovac i Akutten).

Kom meg tilbake til Bærum veldig sent i kveld og nå føler jeg at det er på høy tid å finne frem selvstendigheten min og flytte tilbake til kollektivet. Jeg savner min egen seng og det å ha alt mulig i gangavstand.