[Mobile clubbing i Oslo]

2

Idag har jeg vært litt rundt i byen. Postet en pakke og trikket opp til Homansbyen hvor jeg leverte henvisningen min til logopeden og fikk en logopedtime allerede på mandag. Jeg fant det litt underlig at logopeden var litt vanskelig å munnavlese. Men jeg venner meg nok til det. Etterpå tuslet jeg litt fra A til B til C og på veien fant jeg to kyllinger.

Jeg sitter på Café Marhaba nå og lurer på om jeg skal bestille en kopp rød te. Det høres godt ut å drikke litt Vårdrøm mens jeg surrer rundt på nettet og funderer på om jeg kanskje skal gi et lite sidespark til Mobile Clubbing for at de er så treige til å arrangere noe i Norge.

Hva sier dere til å møtes på plassen utenfor Oslo Sentralstasjon, lørdag 12. mai kl. 1500? Ta med mp3-spilleren og dans i vei! Ja, nei, kanskje? Det vil bli gøy!

2 kommentarer til “[Mobile clubbing i Oslo]

  1. >Jeg samler på dem :)
    Vet ikke hvem som står bak eller hvorfor hin tagger dem, men det er alltid like morsomt å plutselig oppdage en kylling :)

Comments are closed.