[Kamera, amerikanere, Helene Uri]

0

I skrivende øyeblikk sitter jeg og nyter en saftig cookie mens jeg puster litt og holder stresstankene på avstand. Jeg vil bruke litt tid på en forhåpentligvis etterlengtet oppdatering. Den siste uken har jeg surret rundt stort sett hele tiden, med kamera, med amerikanere, med russ, med Helene Uri og så videre.

Torsdagskvelden ble tilbrakt i studio 9 på Bårdar. Jeg var der fra klokka 19 til 22-ish og i løpet av disse timene pådro jeg meg FEM brannsår på venstre fot, lettere whiplash og en mørbanket kropp. Men nå har jeg to videoklipp som er på vei til Riksteatern i Sverige. Kanskje jeg legger ut klippene på YouTube. Kanskje.

På fredag trasket jeg og en (u)heldig tolk oppover og nedover og oppover og nedover Karl Johans gate i nesten fire timer. Uten pause. Resultatet ble et stykke asfaltkne, to solide gnagsår på størrelse med Afrika og rundt 30 bilder av ukjente mennesker med kule klær. Annen del av temaoppgaven min er så å si i boks.

Første del av temaoppgaven ble jeg også ferdig med samme dag for jeg fikk besøk av Choco og vi fant Susanne utenfor Elsker. Knips, knips, knips og så var ble det grønnsakssuppe, godteri og film resten av kvelden.

Lørdag tok jeg årets første dukkert i Sognsvann. Dukkert, dere, ikke badetur. Jeg klarte å komme meg til det punktet der vannet nådde navlen før gåsa og reven måtte hjelpe til med å dytte meg under vannet. (Hoppe, sa gåsa. Danse, sa reven. Så hoppet de og så danset de og vi setter oss ned på huk på 1, 2, 3… Plask.) Fem pølser og åtte Oreo-kjeks senere pakket Choco og jeg veskene våre og dro tilbake til sentrum.

Vi tuslet litt rundt, gikk innom en kino (hei, hei, Foto-Linn!) og klatret litt på Akershus festning før vi fant flere russe-EDere og ble sittende med dem.

Resten av lørdagskvelden var like sosial. Jeg spiste middag med Foto-Linn og tre amerikanere, og jeg satt på Yatzi med Jenny og Daniel og skravlet om masse forskjellig mens en bedugget fyr prøvde å sjekke opp meg. Jeg gikk øvd masse på lyttingen min der. Vet dere hvor lett det er å forstå hva en full fyr snøvler til dere mens musikken dunker i bakgrunnen? Like lett som å plukke blåbær med boksehansker.

Søndag var daff. Mandag var også litt daff. Og nå tok jeg meg selv i å lure på hva jeg gjorde igår, altså tirsdag. Herlighet, det er jo ikke onsdag idag.

Idag er det tirsdag og idag har jeg endelig somlet meg til å sende søknaden til Riksteatern om den derre stillingen som døv danser. De skulle egentlig hatt den igår. Mandag altså. Skam på meg.

Og så har jeg minglet litt med to journaliststudenter og Helene Uri. Journalistene hadde desperat behov for en fotograf som kunne stille opp NÅ. Merkelig nok var jeg den eneste som valgte å stikke fra undervisningen for å fotografere frøken Uri. Det var interessant å høre på intervjuet. Og fotografere.

Nå må jeg finne en annen maskin så jeg kan sitte og redigere bilder til temaoppgaven. Og masse andre bilder. Hallo, stress.