[Bankran og jobbintervju]

2

«Det [piratkopiering] er riktig fordi det er «teknisk mulig» å gjøre det, sier han [Peter Sunde, gründeren av The Pirate Bay].» Det er også teknisk mulig å rane banken, betyr det altså at det er fritt frem for meg å tusle inn på Nordea og be dem gi meg et par millioner? Det er jo moralsk riktig, sier herr Sunde.

Jeg var på jobbintervju. Det gikk fantastisk bra. Det eneste som gjenstod var å få høre: «Du er ansatt!». Men så våknet jeg. Nå krysser jeg fingrene for at jeg er sanndrømt.

Det er sommer nå. Jeg husker alltid drømmene bedre når det er sommer (lyst ute om morgener). Denne uken har jeg drømt at jeg kjøpte en stilig leilighet på Frogner. Etterpå oppdaget jeg at den manglet kjøkken og toalettet var i oppgangen. Men jeg hadde verdens fineste utsikt. Jeg drømte også at jeg fikk to kaniner. (Litt påvirket av Lukritzia, kanskje?) Den ene var hvit og den andre var sort.

Kissing Jessica Stein var en søt film, helt til slutten. Hvorfor er det så få lesbefilmer som slutter med «og så levde de lykkelig alle sine dager.» Jeg er for trøtt og har for dårlig tid til å pønske ut en genial tekst om hva jeg mener om det. Derfor kopierer jeg freidig fra den mer geniale Smuleklubbens skamløse søstre istedet:

Det må være den verste klisjeen i filmverden: lesber har siden stumfilmen vært sinnsyke, mordere eller suicidale. Helst alt på én gang. Når de da ikke har blitt frelst = hetero.

Makan.
Nå skal jeg på visning!

2 kommentarer til “[Bankran og jobbintervju]

  1. >Veldig enig i at man husker drømmene bedre på denn årstiden! Jeg drømmer så utrolig mye underholdende og spennende for tiden at det er egentlig bare kjedelig å våkne. Vil tilbake i drømmen og oppleve meeeer! :)
    Gratulerer med husvære, forresten! Så utrolig deilig å bo så sentralt.

  2. >Ja, jeg pleier ofte å sovne igjen for å drømme videre hvis jeg blir vekket midt i en ekstra spennende drøm :) Men det funker ikke alltid :p

    Nå gjenstår bare å få meg en jobb. Mase litt, kanskje?

Comments are closed.