[Tilbake til fortiden]

0

Vintage Manhattan Bridge. Bare for moro skyld.

Jeg er på vei tilbake i tiden. Fine, gamle bilder. Og klær! Jeg har funnet ut hvor jeg får kjøpt nylonstrømper med søm på baksiden, hofteholdere og diverse 50-tallsstæsj. Bettie Page lenge leve!

Jeg har endelig kommet i gang med det ene av de to nye skoleprosjektene. Det tok sin tid å få tak i folk. Tre modeller er ille, ti modeller er smerte. Men det ordner seg for snille piker. Tre er unnagjort, sju igjen å knipse. Jeg har fremdeles god tid. Prosjektet skal ikke leveres før i slutten av mai, faktisk. Jeg stresser meg selv unødig fordi jeg liker å ha god tid.

Nå er det på tide å dra seg hjem for litt mat før det er yoga på SATS. Tenkte jeg skulle prøve noe nytt nå som kveldskursene på Bårdar er ferdige. Hmf.

Likte du innlegget? Del gjerne :)
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone