[Gullkorn fra Anne-Line]

2

Sagt av meg i forbindelse med en telefonsamtale idag:
«Har dere en hodeskalle til låns?»

Omtrent en time senere gikk Martine og jeg forbi et Jesus-skilt på Karl Johans gate. På skiltet stod et utdrag (feilsitert, faktisk!) fra Bibelen: «Joh 5,24: Den som hører mitt ord og tror på ham som har sendt meg, har evig liv og kommer ikke for dommen, men er gått over fra døden til livet.»

Kommentar fra meg: «Jeg er buddhist, jeg blir gjenfødt uansett om jeg tror på Jesus eller ikke. Hah!»

Likte du innlegget? Del gjerne :)
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

2 kommentarer til “[Gullkorn fra Anne-Line]

  1. >Buddhismen er en veldig fin religion. Litt Kardemomme-loven på en måte, synes jeg. «Gjør mot andre som du vil at andre skal gjøre mot deg, og ellers kan du gjøre som du vil.»

Comments are closed.